Interim ledelse giver håb for UK fremstilling sektor

Virksomheder af alle typer er nu ved at undersøge fordelene ved at bruge Interim Managers. Hvad var engang set som den eksklusive område af store multi-nationale virksomheder kan vise sig for at være frelser af UK fremstillingssektoren.
Paul Wilson, administrerende direktør for Aster midlertidige løsninger tager op på historien “Interim Managers var engang udelukkende anvendes af de større virksomheder til at støtte selskabet turnaround eller implementere business re-strukturering men nu bruges af virksomheder af alle typer og størrelser fra både den offentlige og private sektor.
Typiske årsager hvorfor virksomheder kan bruge midlertidige ledere omfatter:-
• Virksomheden turnaround og business omstrukturering f.eks. ‘ selskab læge ‘
• Indførelse af forandringsledelse
• At bygge en bro til at dække for barsel, udstationering osv
• At give yderligere ressourcer når virksomheder har brug for det meste som gennem vækstperioder dramatiske eller opbygning af virksomheden infrastruktur
• Som en sikker par hænder samtidig med udskiftning af et permanent medlem af personalet er søgt efter deres pludselige afrejse
• Som en projektleder til at administrere en overgang f.eks. indførelse af nye business systemer osv.
Fremstillingssektoren UK har været ‘hærget’ siden 1950s af billig import resulterer i tab af arbejdspladser og en gradvis overgang fra vores produktion base til lavere omkostninger geografiske områder. Mange af UK produktionsvirksomheder venstre nu ‘arbejder smartere ikke hårdere’ i et forsøg på at overliste deres konkurrenter.
En af de måder dette manifesterer sig er ved brug af specialist midlertidige ledere. Finansiering og menneskelige ressourcer har historisk set været discipliner hvor firmaer har brugt midlertidige ledere, virksomheder nu bruger foreløbige fremstillingsprocesser ledere til at hjælpe dem i deres bestræbelser på at gennemføre filosofier som seks sigma og Lean produktion.
Mange UK produktionsvirksomheder nu ved hjælp af midlertidige ledere til at give deres forretning med ‘fremstilling best practise’. Ved hjælp af erfaringerne fra de midlertidige manager kan virksomheder blive en slankere og montør virksomhed i en kortere periode end de ellers ville have været opnået.
Derudover er udgifterne til leje den foreløbige manager håndgribelige og kun midlertidig. Dette gør den ‘midlertidige’ proposition meget attraktivt for en række af vores klienter”.
Denne alle går til at demonstrere, måske den strategiske anvendelse af Interim Managers kan give vores resterende UK producenter med et stærkt våben i deres forsøg på at afværge lavpris offshore konkurrence.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *